Meld je aan voor de wachtlijst:

EFT Tapping opleiding

Wil je op de hoogte gehouden worden zodra de startdata in 2024 bekend is en van aankomende kennismaking met EFT workshops? Meld je dan aan voor de wachtlijst.
Ontdek hoe je mensen effectief kunt helpen om los te komen van vastgelopen emoties.

Wat ga je leren?

Met de kennis uit de EFT Tapping coach opleiding leer je hoe je mensen effectief helpt bij het overwinnen van vastgelopen emoties, stress en fysieke (angst)klachten.

Na het volgen van de opleiding heb je de vaardigheden van EFT Tapping geleerd en kun je een persoonlijk coachingstraject begeleiden voor mensen met angst, trauma en stress gerelateerde klachten. Je weet welke vragen je kunt stellen om tot de kern van een probleem te komen en hoe je jouw coachee kunt motiveren tot actie. Je hebt de kennis en tools in handen waarmee je de onderliggende kern van het probleem herkent en effectief belemmerende gevoelens kunt neutraliseren. 

In de Level 1 & 2  EFT opleiding leer je onder andere:

 • Wat is EFT en hoe werkt het?
 • Je leert hoe je de triggers van een klacht kunt inventariseren en in kaart kunt brengen
 • Hoe je vastgelopen emoties en fysieke spanningen kunt neutraliseren
 • Hoe je vervelende gebeurtenissen kunt neutraliseren
 • Je leert technieken om mensen te helpen die niet over hun probleem kunnen praten
 • Je leert hoe je op een eenvoudige manier bij kernthema’s kan komen.
 • Je leert werken met belemmerende kernovertuigingen ombuigen
 • Je leert hoe je angstgevoelens kunt neutraliseren
 • Basiskennis trauma herkennen en werken met trauma
 • Werken met fysieke angstklachten 
 • Hoe je mensen leert omgaan met angst en stressklachten door het aanreiken van diverse tools 

Praktijkgericht, kleine groepen en persoonlijke aandacht

De level 1 & 2 EFT Tapping opleiding is praktijkgericht. Een combinatie van theorie-, online- en live praktijkdagen zorgen ervoor dat je het geleerde direct in de praktijk kunt gaan toepassen. We werken in kleine groepen van maximaal 8 personen zodat er volop ruimte en persoonlijke aandacht is om jou te ondersteunen in jouw leerproces tot volwaardig EFT Tapping Coach. Je brengt tijdens de opleiding je eigen situaties in waar je gedurende de opleiding zelf aan kunt werken met de technieken die je leert. Zo doorloop je zelf een leerproces wat het leuker en makkelijker maakt om je coachees straks goed op weg te kunnen helpen!

Na het volgen van de opleiding:

Bij de opleiding is een deelname certificaat tot EFT Level 1 & 2 Practitioner certificaat inbegrepen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan kun je doorgaan met level 3. In level 3 leer je verdiepingstechnieken waaronder EFT innerlijk kindwerk, verdiepende gesprekstechnieken en werken met trauma.

Duur en Investering:

De level 1 en 2 opleiding duurt 4 dagen en de investering is €1150,-.

In de media

Wie is je trainer?

Rachel is een gecertificeerd EFT International Trainer en Angstcoach gespecialiseerd in het overwinnen van faalangst en bloosangst. Daarnaast geeft zij als een van de weinige erkende EFT International Trainers in Nederland de meest volledige opleidingen op het gebied van EFT Tapping in combinatie met Angstcoaching.