Sociale angst overwinnen

Hulp nodig om je sociale angst te verminderen?

Sociale angst, sociale faalangst, sociale fobie of een sociale angststoornis. Bijna 8% van de Nederlandse volwassen bevolking heeft last van sociale angst. Sociale angst behoort tot een van de 3 soorten faalangst. Sociale angst is de angst om negatief beoordeeld of afgewezen te worden door anderen in sociale situaties. Het is de meest voorkomende angst en ook een van de meest ingrijpende. Sociale angst levert in bijna iedere sociale situatie spanning op. Denk aan: een praatje maken op een verjaardag tot je hand opsteken tijdens een meeting of college. Nieuwe mensen leren kennen, iemand opbellen, op date gaan of deelnemen aan sociale activiteiten. Bij al deze situaties ben je bang dat je je zal verspreken, gaat blozen of voor schut staat omdat je iets verkeerds zei waardoor anderen wat van je kunnen vinden. Als gevolg ga je sociale situaties en personen zoveel mogelijk uit de weg. Sociale angst beperkt je om jezelf te zijn, nieuwe dingen te ondernemen, relaties op te bouwen en goed te functioneren. Het kan zelfs zo vervelend worden dat je de deur niet meer uit durft. Gelukkig kun je sociale angst goed behandelen. In onderstaande e-book leer je beter om te gaan met sociale faalangst. Wil je liever meer lezen over onze methode voor sociale faalangst en bloosangst? Klik hier

Download 3 gratis tips:

Eindelijk grip op faalangst

Het e-book geeft je inzicht in faalangst en 3 concrete tips die zorgen voor meer rust, ontspanning en grip op angstgedachten.
Start vandaag met het creëren van meer zelfvertrouwen en krijg meer plezier om de dingen te doen waar je blij van wordt.
3 tips om je faalangst verminderen