Over mij

Over mij

Hi! I’m Rachel! Verbinder, optimist, avonturier en EFT coach.

Het leven is veel te kort om niet te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. En daarom maak ik veel avontuurlijke reizen en geniet ik van het leven samen met mijn man Jasper. Ook ga ik vaak even terug naar mijn geboorteland, Engeland.

Ik ben een eeuwige optimist, houd van humor, en het creëren van verbinding met mensen. Ik ben heel vrolijk, “bubbly”, maar dat is niet altijd zo geweest…

EFT hielp me bij de volgende stap

Jaren geleden was ik als HR-manager ongelukkig met mijzelf. Mijn functie vroeg namelijk van me om grenzen aan te geven, de confrontatie aan te gaan. En dat lag ver buiten mijn comfortzone. 

Het bezorgde mij stress en putte me uit. Ik wilde die blokkade doorbreken en verder komen. Professioneel en ook op persoonlijk vlak.

EFT kwam op mijn pad en hielp me mijn persoonlijke blokkades te doorbreken. EFT hielp mij op een relaxte manier mijn verleden los te laten en mijn mindset te herprogrammeren.

Een beetje vreemd…

Toen ik kennismaakte met EFT was ik meteen onder de indruk. Ook al vond ik het in eerste instantie een beetje vreemd om op mijn hoofd te tikken en affirmaties uit te spreken. Ik moest er toch even aan wennen…

Maar ik was al snel om toen ik een traumatische ervaring uit het verleden behandelde zonder er uitgebreid over te hoeven praten. 

Na afloop voelde ik geen negatieve emotie meer als ik terugdacht aan deze situatie. De blokkade was weg en het voelde luchtig om eraan te werken, ook al was het een beladen onderwerp. 

Ik was onder de indruk. En ik realiseerde me dat ik EFT zelf kon leren. Met EFT heb je een tool in handen waarvan je weet dat je daarmee zelf je uitdagingen kan oplossen. Dit gun ik iedereen.

Gecertificeerd NLP en EFT practitioner

En dus volgde ik de opleiding tot NLP en EFT Practitioner en startte ik mijn eigen EFT coaching praktijk. 

En nu help en leer ik zoveel mogelijk mensen hoe ze zelf hun emotionele en fysieke blokkades kunnen doorbreken met EFT. Dit doe ik met 1 op 1 (online) coaching, workshops en retreats.

Met EFT kwam ik verder dan ik ooit durfde te dromen. Zo heb ik mijn angst om voor groepen te spreken overwonnen. Ik spreek inmiddels op festivals, o.a. HealthyFest, en wel voor 200 personen! En ik ondernam een wereldreis van 6 maanden samen met Jasper.

Mijn missie

Het is nog steeds mijn missie mensen te helpen bij hun (professionele) ontwikkeling. Met EFT doe ik dat nu op een manier die dicht bij mij staat, die mensen empowered en de kans geeft de volgende stap in hun leven te maken.

Als erkend EFT Coach ben ik aangesloten bij EFT International. EFT International is toegewijd aan het bevorderen en handhaven van de hoogste normen voor onderwijs, training, professionele ontwikkeling van EFT Practitioners en handhaaft de ethische toepassing van EFT.