Hulp bij examenstress?

Heb jij hulp nodig om jouw examenstress te verminderen?

Examenstress wordt ook wel de angst om te falen genoemd, ook bekend als faalangst. Je kunt in bepaalde situaties waarin je beoordeeld wordt, bang zijn dat je een fout maakt of iets niet goed doet. Examenstress komt ook vaak doordat je bang bent om niet te voldoen aan je eigen verwachtingen of die van anderen. Niet helpende gedachten als, ‘als ik dat examen of tentamen niet haal, dan ben ik echt een mislukking en heb ik iedereen teleurgesteld’. Of ‘straks weet ik de antwoorden niet en moet ik het examen weer overdoen’. Examenstress kun je al weken van tevoren ervaren. Trillende handen, buikpijn, hoofdpijn, hartkloppingen, snelle ademhaling, zweten, angstgedachten, kortaf reageren naar anderen of bang zijn dat je straks een black-out krijgt. Examenstress kan je veel slapeloze nachten bezorgen waardoor je minder fit bent en nog meer fouten kunt gaan maken. Kortom, super vervelend! Gelukkig kun je examenstress goed behandelen. Download hier 3 concrete tips om je examenstress/faalangst te verminderen. Of lees hier meer over mijn methode.

Download 3 gratis tips:

Eindelijk grip op faalangst

Het e-book geeft je inzicht in faalangst en 3 concrete tips die zorgen voor meer rust, ontspanning en grip op angstgedachten.
Start vandaag met het creëren van meer zelfvertrouwen en krijg meer plezier om de dingen te doen waar je blij van wordt.
3 tips om je faalangst verminderen