OVERWIN JE ANGST

1 op 1 coachinginstrajecten voor mensen met bloosangst of faalangst. Voor meer zelfvertrouwen. Grip op angstgedachten. Weer lekker kunnen slapen.

methode

Inventariseren

We gaan eerst op zoek naar de oorzaak van jouw angst

Neutraliseren

Dan neutraliseren we de triggers die de angst oproept bij een specifieke situatie

Stabiliseren

In deze fase voorkomen we dat je terugvalt in oude patronen

Sterre Touw

Content Manager

”Ik heb het bloosangsttraject gevolgd bij Rachel en dat heb ik als heel fijn ervaren. Rachel is lief, toegankelijk en oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Ook vindt ze niets gek of raar, waardoor ik het gevoel kreeg dat ik helemaal mezelf kon zijn. Door middel van EFT heb ik geleerd hoe ik mijn emoties kan neutraliseren en mijn negatieve gedachten over mezelf kan omdraaien. Ook het inzicht in mijn eigen kernwaarden en de gedragsstijlen en drijfveren van anderen heeft mij geholpen om anders naar mezelf te kijken en minder streng voor mezelf te zijn. Daarnaast heeft ze me technieken aangeleerd waardoor ik niet meer zo bezig ben met het ‘overanalyseren’ van mezelf in sociale situaties. Het coachingstraject heeft me veel meer rust in mijn hoofd en zelfvertrouwen opgeleverd. Daar ben ik Rachel heel dankbaar voor. Ik zou het anderen dan ook zeker aanraden”.  

”Nadat ik een aantal keer vanwege faalangst een belangrijk tentamen net niet had gehaald, besloot ik om de professionele hulp van Rachel in te schakelen. Een wijs besluit. Ik leerde verschillende EFT technieken van haar, welke ik op verschillende momenten in kon zetten. Rachel daagt je op een warme en liefdevolle manier uit om tot in de kern van jouw uitdaging te komen en geeft vervolgens praktische handvatten om de situaties op een andere manier aan te gaan. Ik heb mijn traject als zeer waardevol ervaren en mijn doel weten te bereiken. Investeer in jezelf en ga aan de slag met Rachel, het zal je persoonlijke ontwikkeling verrijken!”.  

Bregje van Mal

Docent

beloftes

Rust

Negatieve gedachten creëeren een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen, hierdoor kun je blokkeren en situaties vermijden. Tijdens het traject werken we aan het neutraliseren van deze negatieve gedachten. Dat geeft je rust, een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

Resultaat

Jij vindt het belangrijk om aan jezelf te werken, zolang het maar resultaat oplevert. We maken het super concreet, door te werken aan een specifieke situatie waarin je angst ervaart. Je kunt dit direct in de praktijk testen. Resultaat geeft rust en zelfvertrouwen. Meer voldoening, persoonlijke groei en jezelf zijn.

Regie

Je wordt niet geboren met bloosangst, het is een gevolg van eerdere ervaringen. We werken samen aan het neutraliseren van situaties waarin je angst ervaart. Ik leer je tools waarmee jij de regie weer in handen neemt. Met deze methode ervaar je rust, zelfvertrouwen en acceptatie.

IN DE MEDIA

VRAAG JOUW GRATIS CHECKLIST AAN

Wat onze klanten zeggen

Justa von Hermon

Communicatie adviseur

”Het was best moeilijk om te accepteren dat ik bloosangst heb (of heel stoer nu; had :-)). Het kostte me nog meer moeite om daar hulp bij te zoeken. Rachel volgde ik in aanloop naar die hulpvraag al een tijdje op social media. Wat ze daar schreef sprak me aan. Zoveel dat ik dacht: “als iemand me kan helpen, dan is zij het”. Dus stuurde ik haar uiteindelijk een bericht. Heel snel volgde haar reactie en het intakegesprek. Je weet, voelt en ziet meteen dat je bij haar aan het juiste adres bent. Ze geeft een veilig gevoel, stelt de goede vragen en helpt je met veel warmte door moeilijke momenten heen.
Rachel was de coach die ik zocht. Zij gaf me handvatten om met mijn bloosangst om te gaan én gaf me plezier in het leven ‘buiten’ terug. “Let’s do this”, schreef ze me in het begin van het behandeltraject. “We did it”, schrijf ik nu. Gazillion thanks Rachel!”.  

Jenny Boorsma

Office Manager

In drie sessies heeft Rachel mij geholpen om op vele vlakken weer van mijzelf te houden en mezelf weer te zien en te leren kennen. Ik heb geleerd dat het goed is om eigen keuzes maken, en hierbij geen angst hoef te hebben wat een ander van deze keuzes vindt. Inzichten dat ik goed ben zoals ik ben, onzeker zijn nergens voor nodig is en niet voor een ander moet denken zijn nog maar enkele voorbeelden wat het mij heeft gebracht. Ik voel me letterlijk lichter en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. Daardoor heb ik ook al de nodige stappen durven zetten om voor mijzelf te kiezen. Natuurlijk was en is dit spannend, maar door het te doen leer ik zoveel meer dan te blijven leven in onzekerheid en angst. Ik vertrouw meer op mezelf en weet ik 1 ding zeker: ik houd (weer) van mezelf, precies zoals ik ben!!”.  

”Rachel heeft me in 3 gesprekken enorm geholpen om mijn comfortzone te vergroten. Daarnaast heb ik nu een effectieve manier geleerd om die comfortzone de komende tijd verder uit te breiden, stap voor stap en op een praktische, prettige manier. De resultaten van mijn gesprekken met Rachel zijn voor mij een bevestiging dat het echt mogelijk is om van oude “troep” af te komen. Je hoeft het niet met je mee te blijven zeulen. Als je snel tot echte resultaten wilt komen in je persoonlijke ontwikkeling, kan ik je absoluut aanraden om met Rachel te werken”.

Else Buitenhuis

Loopbaancoach

Jorinde Gommans

Mindfulness Trainer

”Ik heb bij Rachel een EFT sessie gedaan voor een specifieke situatie uit mijn werkpraktijk. Bij aanvang ervoer ik veel emotie rondom deze situatie. Gedurende de sessie werd dit steeds minder en ontstond er ruimte om vanuit een ander perspectief naar de situatie te kijken; een perspectief waarin vertrouwen de boventoon voert i.p.v. angst en ik in contact kon blijven met mijn eigen wensen en behoeften. Ik heb Rachel ervaren als een zeer vriendelijke en deskundige coach. Zij luistert goed en stelt de juiste vragen. Ik had het gevoel, dat ze mijn situatie goed begreep en dit haarscherp kon vertalen naar de EFT sessie. Haar rustige en ontspannen voorkomen geven je het gevoel dat alles er mag zijn. Dankjewel Rachel. Het was een zeer waardevolle sessie!”.

”Ik ontmoette Rachel op een retraite in Frankrijk. We werkten daar tijdens mijn EFT sessie aan wat het met me doet als klanten of werknemers oneerlijk zijn. Door de praktische toepassing van EFT met de juiste woordkeuze kon ik mijn emoties rond oneerlijkheid van anderen neutraliseren. En ook de oorsprong van mijn emoties behandelen. Sindsdien kan ik deze confrontaties veel beter aan en blijf ik dicht bij mezelf. EFT is functioneel, effectief en plezierig om mee te werken. Ik raad het iedereen aan”.

Jan Olsthoorn

Ondernemer

Carola van den Berg

Salespromotor

“Afgelopen week heb ik een Zoom sessie gehad met Rachel. Zelfs via een scherm kan je haar warmte en oprechte interesse voelen. Wat een fijn gesprek was dit. Haar open en spontane houding maken dat je direct op je gemak voelt en je open kunt stellen. Rachel weet een duidelijk manier uit te leggen wat zij met EFT voor je kan betekenen. Ik kijk echt uit naar de volgende sessie.”

”Rachel is begaan en professioneel. Ze heeft mij geholpen op zakelijk gebied knopen door te hakken en dat heeft mij goed geholpen. Echt een aanrader, als je iemand zoekt die oprecht is!”.

Mark den Dubbelden

Ondernemer

Sophie van Montfoort

UX Designer & snowboard instructor

”Door Rachel kwam ik voor het eerst in aanraking met EFT. Deze techniek heeft mij positief verrast. Doordat Rachel een veilige omgeving creëerde en zelf warmte en professionaliteit uitstraalde, was het voor mij erg prettig om over gebeurtenissen uit het verleden te spreken. Door samen met Rachel de EFT techniek toe te passen, merkte ik direct al dat de emoties die samenhingen met de gebeurtenissen minder heftig werden. Kortom; ik vond het een prettige en heel bijzondere ervaring.”

”Het was een onwijs fijn traject met Rachel! Al direct na de eerste sessie merkte ik verschil in mijn denkwijze en heb daardoor een grote angst overwonnen. Ik ben zeer te spreken over EFT, het is een fijne manier om negatieve gedachten los te laten. Rachel is daarbij een zeer warme en sympathieke vertrouwenspersoon geweest. Ik pas nu nog steeds de handvatten toe die zij mij heeft toegereikt, dat geeft veel rust”.

Lisa van der Laan

Student

Welmoet de Graaf

Graphic Designer

“Ik behandelde met Rachel een stressvolle werksituatie. Door te ‘tappen’ met EFT verdween er steeds meer en meer spanning uit mijn lichaam. Rachel vond precies de rake woorden om me te begeleiden. Na de sessie was ook echt alle spanning weg, niet bijna, maar helemaal.”

“Ik kwam terecht bij Rachel voor een heel concreet probleem. Mijn lichaam blokkeerde fysiek na het breken van mijn voet. Dat die blokkade voortkwam door blokkades op emotioneel niveau leerde ik al snel. Ik was verbluft van de snelle resultaten. Ik vind de werking van EFT echt heel krachtig, maar ook vriendelijk. Dat het me veel dieper gelegen blokkades liet oplossen, had ik nooit verwacht. Ik was na 1 keer EFT ervaren direct om en raad iedereen het aan om dit zelf te ervaren.”

Majella Loef

Procesmanager group coaching & masterminds

Anna Lucia bos

Yoga Teacher & Masseuse

”Rachel heeft de gave om meteen een veilige ruimte te creëren om dingen uit te spreken en te delen. Warm, zacht, liefdevol, maar ook altijd precies de juiste vragen om tot de kern te komen. Na elk gesprek met Rachel heb ik een nieuw inzicht, waar het voelt alsof ik het zelf heb gedaan. Het is zo fijn om op deze manier te leren. Je kan voelen dat ze dit met heel haar hart doet en dat maakt elke ontmoeting bijzonder.”

Geen slapeloze nachten meer, niet meer piekeren en vermijden van situaties.