GRIP OP BLOOSANGST

De online training om je bloosangst te overwinnen. 

Voor meer rust, plezier en zelfvertrouwen. Ontspannen jezelf zijn.

Rust

Deze online training bestaat uit 5 krachtige modules en 22 lessen met leuke opdrachten en tools die je direct kunt toepassen. Met als resultaat: meer rust, plezier en zelfvertrouwen.

Resultaat

Leren door te doen en zelf ervaren.
Ja, de inhoud zal je soms diep aan het denken zetten. Maar de opdrachten zijn concreet, praktisch en direct toepasbaar.

Regie

We werken samen aan het neutraliseren van situaties waarin je angst ervaart. Je leert hoe jij de regie weer in handen neemt en hoe je uit de vicieuze bloosangst cirkel stapt.

BEHEERST BLOOSANGST JE LEVEN?

Als jij wilt leren hoe je los komt van je angst om te blozen, dan ga je nu ontdekken hoe dat kan.

 

Misschien zeg je liever niets tijdens een meeting of voel je je angstig als alle ogen op jou gericht zijn wanneer je de aandacht krijgt. Je kunt je ongemakkelijk voelen als iemand je een persoonlijke vraag stelt of schrikken als je onverwachts iemand tegenkomt.

 

De angst wat anderen van je zullen denken als je rood wordt of het idee dat je straks weer gaat blozen kost een hoop energie. Je aandacht gaat continue naar de gedachte ‘als ik straks maar niet weer rood wordt’. Hierdoor ervaar je minder rust en zelfvertrouwen en heb je het idee dat anderen een verkeerd beeld van je kunnen hebben vanwege je angst om te blozen.

 

Misschien zet je zelfs al veiligheidsgedrag in en zoek je afleiding door even weg te lopen en een glas water te pakken als je in gesprek bent om maar te voorkomen dat ze zien dat je bloost. Of je hebt kansen aan je voorbij laten gaan, bijvoorbeeld: die ene leuke date laten gaan omdat je je schaamt voor je blozen of heb je niet gesolliciteerd op die leuke baan omdat je bang bent om rood te worden.

 

Afspreken met familie en vrienden kan ongemakkelijk voelen. Het idee dat je in de spotlight staat kan ervoor zorgen dat je vaker afspraken afzegt omdat bloosangst inmiddels je leven beheerst. Je bent jezelf niet en weet nog niet hoe je om kunt gaan met deze angst. Vanuit ratio weet je het allemaal wel maar je gevoel zegt wat anders.

 

Er is een antwoord waarmee je weer grip kunt krijgen op bloosangst en vanuit meer rust en plezier jezelf kan zijn.

 

Dit unieke online programma helpt je om grip te krijgen op je bloosangst en geeft je de tools waarmee je nu zelf je angst de baas kunt zijn.

 

Met de 5 modules van de Grip op Bloosangst Training creëer je meer rust, krijg je meer zelfvertrouwen, verdiep je verbindingen en versterk je zelfacceptatie.

 

Een bewezen methode uit de praktijk waarmee je nu zelf de handvatten krijgt en de tools leert hoe je kunt werken aan het loslaten van je angst en het vergroten van je zelfvertrouwen. Hierdoor ervaar je meer rust en acceptatie en kun je meer ontspannen jezelf zijn in sociale situaties.

BLOOSANGST IS NIET HETZELFDE ALS BLOZEN 

Je wordt niet geboren met bloosangst, het is vaak een gevolg van eerdere ervaringen. 

 

Bloosangst is niet hetzelfde als blozen, iedereen bloost weleens maar niet iedereen ontwikkelt hier een angst voor.  Helemaal nooit meer blozen is daarom ook niet mogelijk. 

 

Het verschil tussen bloosangst en blozen is hoe je omgaat met de angst om te blozen. Als angst de baas is dan kan het je leven beheersen. De angst kan ervoor zorgen dat je situaties of personen vaker vermijdt.

 

Angst begint vaak in een specifieke situatie en kan al snel uitgroeien naar meerdere situaties. Wat begon met een ongemakkelijk gevoel in 1 situatie ervaar je het nu op de meest onverwachtse momenten en misschien zelfs bij vrienden of familie. 

 

Angst werkt net als een olievlek, het gaat een eigen leven leiden en steeds meer niet helpende gedachten kunnen een loopje met je nemen waardoor je angst groter wordt.

 

Maar hoe meer angst je ervaart, hoe lager je eigen weerstand om met toekomstige situaties om te gaan. En hoe hoger je angst, des te vatbaarder je bent om situaties uit de weg te gaan.

 

Met als mogelijk gevolg: sociale angst, stress, gezondheidsproblemen, moeite met je relaties, je werk en je gemoedstoestand.

 

Het is tijd voor een ander pad! Krijg grip op je bloosangst. 

 

Want als je de angst opzoekt en de tools leert om de angst te neutraliseren en jezelf tot rust te brengen, ervaar je weer meer rust, plezier en regie. Dit vergroot je zelfvertrouwen. Kom je los van de vicieuze bloosangst cirkel.  

 

Waardoor je ontspannen jezelf kan zijn in sociale situaties, in plaats van dat je het uit angst moet vermijden.

BEKIJK DE INTRODUCTIE TRAILER 

”Deze e-cursus is zeer aan te raden! Je leert niet alleen wat je patronen en triggers zijn, maar ook hoe je de vicieuze cirkel van je bloosangst kan doorbreken, hoe je die triggers kunt neutraliseren. Ook leer je hoe je negatieve emoties die bij je angst horen kunt neutraliseren en hoe je je eigen (belemmerende) gedachten kunt omdraaien in positieve (helpende) gedachten. Heel fijn en zeker de investering waard. Je krijgt hele handige tools, waardoor jij weer jezelf kunt zijn in sociale situaties”.

Sterre Touw

IN DE MEDIA

”Ik vond de training erg goed. Prettig opgebouwd, alles helder uitgelegd, fijne combinatie van theorie en praktijk. De filmpjes zijn ook erg prettig. Het komt goed over en Rachel heeft een fijne manier van communiceren. En handig dat de kennis en oefeningen daarna nog zijn uitgewerkt om terug te lezen. Kortom, ik heb er veel aan gehad en zou het anderen ook zeker aanraden”.

Maaike H.

DE OPLOSSING

In plaats van continue bezig te zijn met rood worden wil jij rust ervaren en ontspannen jezelf zijn.

 

In plaats van situaties vermijden wil jij situaties aangaan.

 

In plaats van verlegen te worden en je ongemakkelijk te voelen bij persoonlijke vragen, wil jij ontspannen en vrijuit kunnen spreken en laten zien wie je bent. 

 

Je wilt niet meer continu met jezelf bezig zijn en het idee dat je gaat blozen. Je wil juist je aandacht ook op de ander kunnen richten en een leuk gesprek voeren.

 

Niet meer piekeren over een toekomstige afspraak. Jij wil er juist zin in hebben.

 

In plaats van je mening voor je te houden wil jij je uit kunnen spreken. 

 

Negatieve gedachten en angst zorgen voor een laag zelfbeeld. Jij wilt zelfverzekerd en met plezier leven.

 

Het idee dat anderen een verkeerd beeld van je hebben als je bloost zorgt voor stress en schaamte. Je wilt daar niet mee bezig zijn maar op jezelf kunnen vertrouwen.

 

Situaties vermijden lijkt vaak veiliger maar dit zorgt ervoor dat je blijft zitten waar je zit. Jij wilt de tools leren waarmee je angst de baas bent. 

 

Dan kun je alles aan.

RUST. ZELFVERTROUWEN. PLEZIER.

Krijg grip op bloosangst. Start weer met ontspannen jezelf zijn. 

Wat je in deze training zult leren is dat het heel gewoon en heel natuurlijk is om te blozen. Deze training is ook niet bedoeld om het blozen zelf te stoppen, maar je gaat aan de slag om met je angst voor blozen om te gaan. Als je deze training hebt doorlopen en de tools gaat gebruiken in je dagelijks leven zul je merken dat je meer rust en zelfvertrouwen ervaart. 


Na het volgen van de training Grip op bloosangst:

Weet je hoe je bloosangst binnen 5 minuten kunt neutraliseren

Weet jij hoe je uit de vicieuze cirkel van bloosangst kunt stappen 

Weet je hoe je rustig en kalm blijft in spannende situaties

Ervaar je meer regie over je eigen emoties en gedachten

HOE ZIET HET ONLINE PROGRAMMA ERUIT?

De inhoud van de 5 modules

In deze module leer je wat bloosangst wel en niet is, in welke situaties blozen vaak voorkomt en wat het nut is van blozen. Tijdens deze module ga je aan de slag met het bepalen van je doel voor deze training. 

Module 1

Wat is bloosangst?

In deze module ga je aan de slag met het herkennen van de oorzaken en patronen van bloosangst. Je leert hoe bloosangst precies werkt en krijgt handvatten waarmee je stap voor stap de vicieuze bloosangst cirkel doorbreekt.

Module 2

Oorzaken en patronen

In deze module ga je inventariseren welke situaties en triggers jouw bloosangst versterken. Je leert je triggers herkennen en gaat actief aan de slag om grip te krijgen op je angst.

Module 3

Inventariseren

In deze module leer je hoe je jouw bloosangst kunt neutraliseren. Je leert wat emoties zijn en hoe je angst los kan laten. Je krijgt grip op emoties en niet helpende gedachten. Je leert door te doen en te voelen. Hierdoor ervaar je meer rust, plezier en zelfvertrouwen. 

Module 4

Neutraliseren

In deze module leer je hoe je om kunt gaan met onverwachte schrikmomenten. Je leert de triggers van je angst stabiliseren en voorkomt dat je terugvalt in oude patronen. 

Module 5

Stabiliseren

WIE IS JE TRAINER?

Rachel_82

Rachel Barnes is oprichter van Rachel Barnes Coaching.

Hey! mijn naam is Rachel, ik ben fulltime bloosangst coach en angsttrainer en help mensen bij het overwinnen van hun angst zodat ze ontspannen zichzelf durven zijn in sociale situaties. Ik geloof dat het leven veel te leuk is om niet relaxed jezelf te zijn. Daarnaast ben ik gek op humor, een diepgaand gesprek en het maken van verre reizen. En nu maak ik ook videocursussen waarin ik exact laat zien hoe je grip krijgt op bloosangst en wat mijn strategieën zijn om jezelf te zijn in sociale situaties. Je kunt dus met mij meekijken hoe ik alles stap voor stap uitleg.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER RACHEL

Sterre Touw

”Ik heb het 1 op 1 online bloosangsttraject gevolgd bij Rachel en dat heb ik als heel fijn ervaren. Rachel is lief, toegankelijk en oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Ook vindt ze niets gek of raar, waardoor ik het gevoel kreeg dat ik helemaal mezelf kon zijn.

Door middel van deze methode heb ik geleerd hoe ik mijn emoties kan neutraliseren en mijn negatieve gedachten over mezelf kan omdraaien. Ook het inzicht in mijn eigen kernwaarden en de gedragsstijlen en drijfveren van anderen heeft mij geholpen om anders naar mezelf te kijken en minder streng voor mezelf te zijn. Daarnaast heeft ze me technieken aangeleerd waardoor ik niet meer zo bezig ben met het ‘overanalyseren’ van mezelf in sociale situaties.

Het coachingstraject heeft me veel meer rust in mijn hoofd en zelfvertrouwen opgeleverd. Daar ben ik Rachel heel dankbaar voor. Ik zou het anderen dan ook zeker aanraden”.

”Het was best moeilijk om te accepteren dat ik bloosangst heb (of heel stoer nu; had :-)). Het kostte me nog meer moeite om daar hulp bij te zoeken. Rachel volgde ik in aanloop naar die hulpvraag al een tijdje op social media. Wat ze daar schreef sprak me aan. Zoveel dat ik dacht: “als iemand me kan helpen, dan is zij het”. Dus stuurde ik haar uiteindelijk een bericht. Heel snel volgde haar reactie en het intakegesprek. Je weet, voelt en ziet meteen dat je bij haar aan het juiste adres bent. Ze geeft een veilig gevoel, stelt de goede vragen en helpt je met veel warmte door moeilijke momenten heen.
Rachel was de coach die ik zocht. Zij gaf me handvatten om met mijn bloosangst om te gaan én gaf me plezier in het leven ‘buiten’ terug. “Let’s do this”, schreef ze me in het begin van het behandeltraject. “We did it”, schrijf ik nu. Gazillion thanks Rachel!”.

Justa von Hermon

Lisa van der Laan

‘Het was een onwijs fijn traject met Rachel! Al direct na de eerste sessie merkte ik verschil in mijn denkwijze en heb daardoor een grote angst overwonnen. Ik ben zeer te spreken over EFT, het is een fijne manier om negatieve gedachten los te laten. Rachel is daarbij een zeer warme en sympathieke vertrouwenspersoon geweest. Ik pas nu nog steeds de handvatten toe die zij mij heeft toegereikt, dat geeft veel rust’.

ERVAAR MEER RUST EN VERGROOT JE ZELFVERTROUWEN

Ieder jaar hebben mensen goede voornemens en is de wil er om te veranderen. Weinig mensen slagen uiteindelijk in het realiseren van hun dromen.

 

De grip op bloosangst training geeft je simpele en concrete tools en handvatten waarmee je kans om te slagen vergroot.

 

Ieder jaar maken we onszelf wijs dat we het alleen en uit onszelf moeten kunnen. Dat is hetzelfde als een huis bouwen zonder daar verstand van te hebben: met hard werken alleen kom je er niet. Sterker nog, je werkt dan keihard aan iets dat alleen maar voor frustraties zal zorgen.

 

Een duidelijk stappenplan zorgt voor rust en zekerheid op een reis die je ontspanning en vrijheid zal opleveren.

 

Wat zou het voor jou concreet betekenen als je straks eindelijk grip hebt op je bloosangst?

 

Wat zou het voor jou betekenen als je meer rust en zelfvertrouwen ervaart?

 

Wat zou het voor jou betekenen als de kwaliteit van je relaties zou verbeteren? 

 

Wat zou het voor je betekenen als je situaties of personen niet meer hoeft te vermijden?

 

Maar vooral: Wat zou het voor jou betekenen als je jezelf niet meer in de weg zit en voluit kunt leven?

 

 Kies voor jezelf. Start met de Grip op bloosangst training.

NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE

Probeer de Grip op Bloosangst training voor 14 dagen…100% zonder risico.

 

Want, het leven bestaat al uit genoeg risico’s. Investeren in een groeitraject moet daar niet nog eens bovenop komen. Ik sta volledig achter de inhoud en kwaliteit van dit programma. 

 

Heb je alle modules doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd, de stappen toegepast in je dagelijks leven en heb je het echt geprobeerd maar ben je niet onder de indruk van de resultaten? Stuur binnen 14 dagen een mailtje naar info@rachelbarnes.nl en je krijgt je geld terug.

 

Zo kan jij zonder risico ontdekken wat de Grip op Bloosangst training voor je kan betekenen.

 

(oftewel, de enige die risico loopt ben ik)

NEEM DE REGIE WEER OVER JE EIGEN LEVEN

Als je tot hier bent gekomen ben je het verplicht aan jezelf om door te pakken..

 

Blijkbaar zit het blozen je dwars. Je zoekt naar een oplossing. Maar je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat het je wel lukt zonder hulp.

 

Maar met zo’n kleine investering en een niet goed geld terug garantie, heb je niks te verliezen en van alles te winnen.

 

 Juist doordat je in dit programma alleen met de essentie aan de slag gaat, zijn de modules kort zijn en de tools direct toe te passen verhoog je je kans om het programma ook daadwerkelijk af te maken en je doel te bereiken.

 

Al zou je maar een verbetering zien van 10% in jezelf, je relaties, je gezondheid, je gemoedstoestand en je zelfvertrouwen. Wat een wereld van verschil zou dat al betekenen. 

Dus neem de regie.

 

Stop met uitstellen. Stop met afwachten. Doorbreek je angst.
Start met de Grip op bloosangst training. 

Ja je ziet het goed. Voor een vaste lage prijs (incl. btw).
Zodat zoveel mogelijk mensen de vicieuze bloosangst cirkel kunnen doorbreken.

VEELGESTELDE VRAGEN

Na betaling heb je direct toegang. Je kunt dus binnen een paar minuten al aan de slag met de Grip op bloosangst training.

Vier tot zes weken afhankelijk van hoeveel tijd je neemt voor de opdrachten en ook daadwerkelijk alle challenges doet. Het echte werk begint natuurlijk nadat je alle modules hebt afgerond en de tools daadwerkelijk gaat inzetten in je dagelijks leven. Het voordeel van zo’n programma als dit is dat je alles zo vaak je wilt kunt terugkijken.

Wil je zonder moeite en binnen no-time fantastische resultaten?
Verwacht je dat je bloosangst helemaal verdwijnt en nooit meer terugkomt? De grip op bloosangst training is dan niks voor jou. 

Een leven dat de moeite waard is kost nou eenmaal moeite. 

Dus voordat je uberhaupt gaat nadenken over of je de grip op bloosangst training koopt of niet, realiseer je twee dingen:

1. Deze training neem je snel door. De resultaten komen pas als je de tools integreert in je dagelijks leven.
2. Er zijn geen snelle oplossingen of trucjes. Verandering kost tijd en doorzettingsvermogen. 

Ik raad dus zeker af om deze training impulsief te kopen.

Maar wil je hard werken voor:

  • Meer grip op je angst en handvatten en tools die je zelf direct kunt toepassen?
  • Meer rust in jezelf en meer genieten van sociale situaties?
  • Betere relatie met jezelf en anderen en meer rust in je sociale interacties?
  • Groeien in je zelfvertrouwen 
 

Realiseer je dat dit tijd kost en niet altijd makkelijk is.

Maar ben je bereid in jezelf te investeren?

Dan is de grip op bloosangst training voor jou.

Dan moet je het niet doen.
Deze training is niet iets wat je “even” tussendoor koopt en doet.
Het kost tijd, werk en moeite om je leven te veranderen en de tools te integreren.
Dat ga je alleen doen als je zeker bent dat je aan verandering toe bent.

VOOR MEER RUST. PLEZIER. ZELFVERTROUWEN EN EEN LEUKER LEVEN.