EFT coach

EFT Coach

Ik help je om je emotionele blokkades te doorbreken

Als EFT coach help ik je om blokkades die zijn veroorzaakt door trauma, angst, fysieke klachten of een negatieve mindset op te lossen.

Heb je last van emotionele of fysieke blokkades en wil je deze doorbreken? 

EFT tapping

Alles al geprobeerd?

Veel mensen hebben al van alles geprobeerd om van hun blokkades af te komen op het moment dat ze met EFT aan de slag gaan. Met EFT lukt het hen om een einde te maken aan die zoektocht en definitief hun blokkades op te lossen.

Dit is waarom EFT zo effectief voor deze mensen werkt:

EFT werkt snel

Je hoeft jouw trauma niet opnieuw te beleven of je angst weer te ervaren. Je hoeft niet je hele verhaal op tafel te gooien.

EFT is praktisch

Je zoekt de oplossing in het opheffen van de blokkade die is ontstaan in je brein. Je programmeert je brein eigenlijk opnieuw.

EFT geeft regie

EFT kun je zelf leren. Je bent dus niet langer afhankelijk van een ander zijn expertise. Je kunt het zelf, overal en altijd toepassen.

Waarmee ik je kan helpen

Ik help mensen hun persoonlijke blokkades op het gebied van angst, trauma, fysieke klachten en negatieve mindset eenvoudig op te lossen.

Trauma verwerking

Met EFT leer ik je op eenvoudige wijze emotionele blokkades weg te nemen die zijn ontstaan door een trauma.

Angsten overwinnen

Met EFT neutraliseer je jouw angst, zoals faalangst of angst voor verlies, maar ook paniekaanvallen.

Stress

Met EFT leer je grip krijgen op de stressprikkels die bijvoorbeeld burn-out of overspannenheid veroorzaken.

Fysieke klachten

Met EFT pak je de kern van je fysieke klacht aan en breng je je zenuwstelsel, spieren en lichaam tot rust.

Mindset

Met EFT neutraliseer je beperkende overtuigingen en kun je de volgende stap maken in je professionele leven.

Zelfbeeld

Met EFT leer je negatieve gedachten over jezelf opnieuw te programmeren naar een positief zelfbeeld.

Emotional freedom technique

WAT IS EFT?

EFT (ook wel Tapping) is gebaseerd op NLP, cognitieve gedragstherapie en acupressuur. 

Met EFT hoef je niet diep naar de kern van je probleem, je zoekt de oplossing in je brein.

EFT helpt bij het oplossen van negatieve emoties en fysieke klachten. De herinnering aan een nare of traumatische ervaring verdwijnt niet, de emotie die daaraan gekoppeld was wel.

Daarom is EFT een krachtig middel. Je programmeert jouw brein eigenlijk opnieuw. En dat kun je zelfs leren!

Je bent dus niet langer afhankelijk van de expertise van een ander. Je kunt het zelf, overal en altijd toepassen.

Tapping

Hoe coaching werkt

1. Vrijblijvend intake

We verkennen je blokkade, hoe ik je kan helpen en of we bij elkaar passen.

2. Voorstel

Op basis van jouw specifieke situatie maak ik een voorstel en kostenindicatie.

3. Coaching

Tijdens de coachingsessies werken we aan jouw blokkades en leer ik je hoe je zelf kunt tappen.

4. Evaluatie

Aan het einde van het traject evalueren we de voortgang en de progressie die je hebt geboekt.

EFT COACH TRAJECTEN

1 specifieke blokkade oplossen

 • Je lost 1 blokkade op die zich voordoet in een specifieke situatie.
 • 3 – 5 sessies van 1,5 uur face to face of online
 • Online support 
 • Op maat gemaakte EFT Tapping scripts voor thuis
 • Basis e-book: Zo leer je EFT zelf!

Meerdere blokkades oplossen

 • Je lost meerdere blokkades op die zich in meer situaties voordoen.
 • 5 – 10 sessies van 1,5 uur face to face of online
 • Online support 
 • Op maat gemaakte EFT Tapping scripts voor thuis
 • Uitgebreide e-book: zo leer je EFT zelf!


Meer leren over EFT in 1 sessie

 • Je wilt kennismaken met EFT en ervaren of Tapping wat voor je is. 
 • In één sessie leer ik je hoe je een blokkade in een specifieke situatie oplost.
 • Je kunt ook na een traject een losse sessie van 1,5 uur boeken.

Veel voorkomende blokkades

 • Paniekaanvallen
 • Faalangst
 • Traumatische ervaringen
 • Zelfbeperkende gedachten
 • Onzekerheid
 • Angst voor spreken in het openbaar
 • Fysieke klachten
 • Slaapproblemen

Ervaring Majella

En toen, kon ik niet meer lopen...

Ik zocht een snelle oplossing om mijn angst te doorbreken. En EFT overtrof mijn verwachtingen….

Rachel hielp me om mijn angsten te overwinnen, waardoor ik kon werken aan fysiek herstel en weer relaxt kon functioneren.

Lees Majella’s hele verhaal

Het leven is veel te kort om niet te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Jaren geleden was ik als HR-manager ongelukkig met mijzelf. Mijn functie vroeg namelijk van me om grenzen aan te geven, de confrontatie aan te gaan. En dat lag ver buiten mijn comfortzone. Het bezorgde mij stress en putte me uit. EFT kwam op mijn pad en hielp me mijn persoonlijke blokkades te doorbreken. En dus volgde ik de opleiding tot NLP en EFT Practitioner en startte ik mijn eigen EFT coaching praktijk. En nu help en leer ik zoveel mogelijk mensen hoe ze zelf hun emotionele en fysieke blokkades kunnen doorbreken met EFT.

Rachel Barnes

EFT coach

Gratis intake

Wil je met je blokkades aan de slag?

Ontdek gratis en vrijblijvend wat ik voor jou kan doen.

Wat klanten zeggen

Ik ontmoette Rachel op een retraite in Frankrijk. We werkten daar tijdens mijn EFT sessie aan wat het met me doet als klanten of werknemers oneerlijk zijn.

Door de praktische toepassing van EFT met de juiste woordkeuze kon ik mijn emoties rond oneerlijkheid van anderen neutraliseren. En ook de oorsprong van mijn emoties behandelen. 

Sindsdien kan ik deze confrontaties veel beter aan en blijf ik dicht bij mezelf. EFT is functioneel, effectief en plezierig om mee te werken. Ik raad het iedereen aan.

Jan Olsthoorn

Zelfstandig ondernemer

Door Rachel kwam ik voor het eerst in aanraking met EFT. Deze techniek heeft mij positief verrast. Doordat Rachel een veilige omgeving creëerde en zelf warmte en professionaliteit uitstraalde, was het voor mij erg prettig om over gebeurtenissen uit het verleden te spreken. Door samen met Rachel de EFT techniek toe te passen, merkte ik direct tijdens de sessie al dat de emoties die samenhingen met de gebeurtenissen minder heftig werden. Kortom; ik vond het een prettige en heel bijzondere ervaring.

Sophie van Montfoort

UX Designer

Ik behandelde met Rachel een stressvolle werksituatie. Door te ‘tappen’ met EFT verdween er steeds meer en meer spanning uit mijn lichaam. Rachel vond precies de rake woorden om me te begeleiden. Na de sessie was ook echt alle spanning weg, niet bijna, maar helemaal. 

Welmoet de Graaf

Graphic Designer & Ondernemer

Ik kwam terecht bij Rachel voor een heel concreet probleem. Mijn lichaam blokkeerde fysiek na het breken van mijn voet. Dat die blokkade voortkwam door blokkades op emotioneel niveau leerde ik al snel. 

Ik was verbluft van de snelle resultaten. Ik vind de werking van EFT echt heel krachtig, maar ook vriendelijk. Dat het me veel dieper gelegen blokkades liet oplossen, had ik nooit verwacht. Ik was na 1 keer EFT ervaren direct om en raad iedereen het aan om dit zelf te ervaren.

Majella Loef

Procesmanager groepscoaching & masterminds

Rachel heeft de gave om meteen een veilige ruimte te creëren om dingen uit te spreken en te delen. Warm, zacht, liefdevol, maar ook altijd precies de juiste vragen om tot de kern te komen. Na elk gesprek met Rachel heb ik een nieuw inzicht, waar het voelt alsof ik het zelf heb gedaan. Het is zo fijn om op deze manier te leren. Je kan voelen dat ze dit met heel haar hart doet en dat maakt elke ontmoeting bijzonder. 

Anna Lucia Bos

Yoga docent

Gratis intake

Wil je meer weten over EFT?

Maak gratis en vrijblijvend kennis met EFT.

FAQ

Wat maakt EFT anders ?

Waar veel therapieën gebaseerd zijn op het principe van herbeleving van het trauma of blootstelling aan de angst, kiest EFT voor de zachte aanpak. Er is geen sprake van confrontatie met de pijn.

EFT gaat stap voor stap te werk waardoor je op een prettige manier onprettige emoties, angsten of trauma’s kunt behandelen.  EFT maakt het behandelen van heftige emoties behandelbaar, zichtbaar, werkt snel, effectief en helpt je afstand te nemen van de situatie.

wat is het verschil tussen eft en emdr ?

EFT en EMDR hebben raakvlakken met elkaar. Er zitten verschillen met name in het proces zelf en de manier waarop de herinnering wordt losgelaten. 

EFT heeft een zachtere aanpak doordat je je niet meteen hoeft te associeren met een probleem of negatief gevoel als dit nog te heftig is.

EFT gaat stap voor stap te werk, zodat het oplossen of behandelen van de emotie zo prettig mogelijk gebeurt.

Blijft de emotie na een sessie weg ?

Als je een specifieke herinnering hebt geneutraliseerd, dan blijft de intenstiteit van deze emotie als je eraan terugdenkt geneutraliseerd. Sommige herinneringen kunnen deel uitmaken van een groter geheel of thema en zijn vaak aan elkaar gekoppeld. Nieuwe herinneringen kunnen opkomen die verbonden zijn aan hetzelfde thema.   

 

HOEVEEL EFT SESSIES ZIJN ER NODIG ?

Elk traject is maatwerk. Afhankelijk van het thema of onderwerp waaraan je wilt werken, werk ik veelal met trajecten vanaf 5 sessies. Indien je 1 specifiek onderwerp hebt waar je aan wilt werken kan het zijn dat je minder sessies nodig hebt.

 

 

WAAR WORDEN DE EFT SESSIES GEHOUDEN ?

De EFT sessies vinden plaats in mijn praktijk in de TV Studio’s van Aalsmeer. Het is ook mogelijk om online een sessie via Zoom of Skype in te plannen. Dit werkt net zo effectief als live sessies.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR EEN EFT TRAJECT ?

Elk traject is maatwerk. 

Voor meer informatie over de kosten, neem contact op via info@rachelbarnes.nl of bel 06-36498136.