OVERWIN JE FAALANGST

Coaching en groepstrainingen om je faalangst te overwinnen. Voor meer zelfvertrouwen. Persoonlijk groei. Meer plezier

Methode

Inventariseren

We gaan eerst op zoek naar de oorzaak van jouw faalangst

Neutraliseren

Dan neutraliseren we de triggers die de faalangst oproept bij een specifieke situatie

Stabiliseren

In deze fase voorkomen we dat je terugvalt in oude patronen

Rachel gaf me handvatten om met mijn angst om te gaan én gaf me plezier in het leven ‘buiten’ terug. “Let’s do this”, schreef ze me in het begin van het traject. “We did it”, schrijf ik nu. Gazillion thanks Rachel!

Justa van Hermon

Communicatie adviseur

IN DE MEDIA

VRAAG JOUW GRATIS E-BOOK AAN

Wendy Bijwaard

Functioneel beheerder

”Ik heb een faalangst coachingstraject bij Rachel gevolgd en ik had niet durven dromen dat ik zoveel kon groeien binnen een paar maanden. Ze heeft mij de tools gegeven om aan de slag te gaan om de fysieke angst te verminderen, hierdoor kreeg ik de ruimte om de angst gedachten te observeren en bij te stellen. Door juist de spannende situaties op te zoeken heb ik geleerd dat ik goed genoeg ben als persoon, ik mijn mening mag geven en ik grenzen mag stellen. Rachel heeft mij vanaf het begin af aan het gevoel gegeven dat ik alles wat ik deed of zij goed was, dit gaf mij de boost om ook de laatste moeilijke stappen te zetten. Ik ga nu op ontdekkingstocht om te kijken waar ik allemaal tot in staat ben. Een dikke aanrader voor iedereen die met faalangst te maken heeft!”.

”Nadat ik een aantal keer vanwege faalangst een belangrijk tentamen net niet had gehaald, besloot ik om de professionele hulp van Rachel in te schakelen. Een wijs besluit. Ik leerde verschillende EFT technieken van haar, welke ik op verschillende momenten in kon zetten. Rachel daagt je op een warme en liefdevolle manier uit om tot in de kern van jouw uitdaging te komen en geeft vervolgens praktische handvatten om de situaties op een andere manier aan te gaan. Ik heb mijn traject als zeer waardevol ervaren en mijn doel weten te bereiken. Investeer in jezelf en ga aan de slag met Rachel, het zal je persoonlijke ontwikkeling verrijken!”.

Bregje van Mal

Docent

Wouter Muller

Engineer

”Zeer tevreden over de coaching die ik van Rachel heb mogen ontvangen. Ik ben met name heel erg te spreken over de brede aanpak: niet alleen door te werken aan faalangst, maar ook een bredere aanpak met betrekking tot hoe ik in het leven sta en waar ik tegen aan loop. Rachel is een hele fijne persoon en weet theorie en praktijk op een prettige manier over te brengen. Ze gebruikt daarbij humor op zijn tijd en heeft met haar achtergrond een brede kijk en ervaring op het leven. Dank voor je hulp!”.

”Het was een onwijs fijn traject met Rachel! Al direct na de eerste sessie merkte ik verschil in mijn denkwijze en heb daardoor een grote angst overwonnen. Ik ben zeer te spreken over EFT, het is een fijne manier om negatieve gedachten los te laten. Rachel is daarbij een zeer warme en sympathieke vertrouwenspersoon geweest. Ik pas nu nog steeds de handvatten toe die zij mij heeft toegereikt, dat geeft veel rust”.

Lisa van der Laan

Student

beloftes

Rust

Negatieve gedachten creëeren een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen, hierdoor kun je blokkeren en situaties vermijden. Tijdens het traject werken we aan het neutraliseren van deze negatieve gedachten. Dat geeft je rust, een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

Resultaat

Jij vindt het belangrijk om aan jezelf te werken, zolang het maar resultaat oplevert. We maken het super concreet, door te werken aan een specifieke situatie waarin je faalangst ervaart. Faalangst overwinnen geeft rust en een boost in je zelfvertrouwen. Meer voldoening, persoonlijke groei en ontspannen jezelf zijn.

Regie

Je wordt niet geboren met faalangst, het is een gevolg van eerdere ervaringen. We werken samen aan het neutraliseren van situaties waarin je angst ervaart. Ik leer je tools waarmee jij de regie weer in handen neemt. Met deze methode ervaar je rust, zelfvertrouwen en acceptatie.

Wat onze klanten zeggen

Else Buitenhuis

Loopbaancoach

”Rachel heeft me in 3 gesprekken enorm geholpen om mijn comfortzone te vergroten. Daarnaast heb ik nu een effectieve manier geleerd om die comfortzone de komende tijd verder uit te breiden, stap voor stap en op een praktische, prettige manier. De resultaten van mijn gesprekken met Rachel zijn voor mij een bevestiging dat het echt mogelijk is om van oude “troep” af te komen. Je hoeft het niet met je mee te blijven zeulen. Als je snel tot echte resultaten wilt komen in je persoonlijke ontwikkeling, kan ik je absoluut aanraden om met Rachel te werken”.

”In drie sessies heeft Rachel mij geholpen om op vele vlakken weer van mijzelf te houden en mezelf weer te zien en te leren kennen. Ik heb geleerd dat het goed is om eigen keuzes maken, en hierbij geen angst hoef te hebben wat een ander van deze keuzes vindt. Inzichten dat ik goed ben zoals ik ben, onzeker zijn nergens voor nodig is en niet voor een ander moet denken zijn nog maar enkele voorbeelden wat het mij heeft gebracht. Ik voel me letterlijk lichter en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. Daardoor heb ik ook al de nodige stappen durven zetten om voor mijzelf te kiezen. Natuurlijk was en is dit spannend, maar door het te doen leer ik zoveel meer dan te blijven leven in onzekerheid en angst. Ik vertrouw meer op mezelf en weet ik 1 ding zeker: ik houd (weer) van mezelf, precies zoals ik ben!!”. 

Jenny Boorsma

Office Manager

Jorinde Gommans

Mindfulness Trainer

”Ik heb bij Rachel een EFT sessie gedaan voor een specifieke situatie uit mijn werkpraktijk. Bij aanvang ervoer ik veel emotie rondom deze situatie. Gedurende de sessie werd dit steeds minder en ontstond er ruimte om vanuit een ander perspectief naar de situatie te kijken; een perspectief waarin vertrouwen de boventoon voert i.p.v. angst en ik in contact kon blijven met mijn eigen wensen en behoeften. Ik heb Rachel ervaren als een zeer vriendelijke en deskundige coach. Zij luistert goed en stelt de juiste vragen. Ik had het gevoel, dat ze mijn situatie goed begreep en dit haarscherp kon vertalen naar de EFT sessie. Haar rustige en ontspannen voorkomen geven je het gevoel dat alles er mag zijn. Dankjewel Rachel. Het was een zeer waardevolle sessie!”.

”Ik ontmoette Rachel op een retraite in Frankrijk. We werkten daar tijdens mijn EFT sessie aan wat het met me doet als klanten of werknemers oneerlijk zijn. Door de praktische toepassing van EFT met de juiste woordkeuze kon ik mijn emoties rond oneerlijkheid van anderen neutraliseren. En ook de oorsprong van mijn emoties behandelen. Sindsdien kan ik deze confrontaties veel beter aan en blijf ik dicht bij mezelf. EFT is functioneel, effectief en plezierig om mee te werken. Ik raad het iedereen aan”.

Jan Olsthoorn

Ondernemer

Carola van den Berg

Salespromotor

“Afgelopen week heb ik een Zoom sessie gehad met Rachel. Zelfs via een scherm kan je haar warmte en oprechte interesse voelen. Wat een fijn gesprek was dit. Haar open en spontane houding maken dat je direct op je gemak voelt en je open kunt stellen. Rachel weet een duidelijk manier uit te leggen wat zij met EFT voor je kan betekenen. Ik kijk echt uit naar de volgende sessie.”

”Rachel is begaan en professioneel. Ze heeft mij geholpen op zakelijk gebied knopen door te hakken en dat heeft mij goed geholpen. Echt een aanrader, als je iemand zoekt die oprecht is!”.

Mark den Dubbelden

Ondernemer

Sophie van Montfoort

UX Designer & snowboard instructor

”Door Rachel kwam ik voor het eerst in aanraking met EFT. Deze techniek heeft mij positief verrast. Doordat Rachel een veilige omgeving creëerde en zelf warmte en professionaliteit uitstraalde, was het voor mij erg prettig om over gebeurtenissen uit het verleden te spreken. Door samen met Rachel de EFT techniek toe te passen, merkte ik direct al dat de emoties die samenhingen met de gebeurtenissen minder heftig werden. Kortom; ik vond het een prettige en heel bijzondere ervaring.”

”Rachel heeft de gave om meteen een veilige ruimte te creëren om dingen uit te spreken en te delen. Warm, zacht, liefdevol, maar ook altijd precies de juiste vragen om tot de kern te komen. Na elk gesprek met Rachel heb ik een nieuw inzicht, waar het voelt alsof ik het zelf heb gedaan. Het is zo fijn om op deze manier te leren. Je kan voelen dat ze dit met heel haar hart doet en dat maakt elke ontmoeting bijzonder.”

Anna Lucia bos

Yoga Teacher & Masseuse

Welmoet de Graaf

Graphic Designer

“Ik behandelde met Rachel een stressvolle werksituatie. Door te ‘tappen’ met EFT verdween er steeds meer en meer spanning uit mijn lichaam. Rachel vond precies de rake woorden om me te begeleiden. Na de sessie was ook echt alle spanning weg, niet bijna, maar helemaal.”

Geen slapeloze nachten meer, niet meer piekeren en uitstellen.