Bloosangst overwinnen?

Hulp bij bloosangst nodig?

Bloosangst is de angst om ineens te blozen of rood te worden en dat anderen dit kunnen zien. Bloosangst is vaak gekoppeld aan faalangst en ontstaat op momenten waarin je bekeken wordt of de aandacht krijgt. Bloosangst heeft vooral te maken met de angst voor wat andere mensen van jou vinden en de angst om iets niet goed te doen in het bijzijn van anderen. Wanneer je bloosangst probeert te onderdrukken, komen er vaak allerlei niet helpende gedachten en emoties op, bijvoorbeeld: ‘Nu zien ze dat ik rood wordt, en vinden ze mij vast raar’ of, ‘Als ik tijdens dat belangrijk gesprek maar niet rood wordt, dat zou echt een afgang zijn’. Gelukkig kun je bloosangst goed behandelen. In onderstaande e-book leer je beter om te gaan met bloosangst. Wil je liever meer lezen over onze methode? Klik hier.

Download 3 gratis tips:

Eindelijk grip op faalangst

Het e-book geeft je inzicht in faalangst en 3 concrete tips die zorgen voor meer rust, ontspanning en grip op angstgedachten.
Start vandaag met het creëren van meer zelfvertrouwen en krijg meer plezier om de dingen te doen waar je blij van wordt.
3 tips om je faalangst verminderen