Rachel Barnes coaching

Hi.

I’M RACHEL.

Een effectieve methode die je helpt bij het overwinnen van mentale en fysieke blokkades, zodat je klaar bent om de volgende stap te maken. Zowel zakelijk als privé.

Je wilt verder, maar er zitten nog emotionele of fysieke blokkades in de weg.

Misschien zit je jezelf in de weg, omdat je (ten onrechte) denkt dat je iets niet kan. Of je hebt iets meegemaakt, waardoor je een blokkade ervaart. Maar je wilt een volgende stap maken en je weet dat je het kan. Als EFT coach kan ik je helpen om je blokkades op te heffen, zodat je mentaal en fysiek klaar bent voor de volgende stap.

Waarmee ik je kan helpen

Ik help ondernemers, managers en professionals om hun persoonlijke blokkades op het gebied van angst, (jeugd)trauma, fysieke klachten en negatieve mindset eenvoudig op te lossen.

Verwerken & overwinnen

Met EFT neutraliseer je negatieve emoties die in de weg staan een volgende stap te maken.

Gezond functioneren

Met EFT los je mentale en fysieke blokkades op die belemmerend zijn voor je dagelijks functioneren.

Prestaties verbeteren

Met EFT programmeer je jezelf opnieuw. Je krijgt grip op beperkende overtuigingen en stress.

Hoe ik je kan helpen om blokkades te overkomen.

Met  EFT (Emotional Freedom Techniques), of Tapping, leer ik je hoe je blokkades in je brein kunt opheffen. Ik leer je bijvoorbeeld hoe je een trauma neutraliseert, of hoe je een positieve emotie koppelt aan iets waar je angst voor voelt.

Je programmeert je brein eigenlijk opnieuw. En dat maakt EFT een heel krachtig middel voor het maken van een volgende stap.

EFT tapping

Wat klanten zeggen

Ik ontmoette Rachel op een retraite in Frankrijk. We werkten daar tijdens mijn EFT sessie aan wat het met me doet als klanten of werknemers oneerlijk zijn.

Door de praktische toepassing van EFT met de juiste woordkeuze kon ik mijn emoties rond oneerlijkheid van anderen neutraliseren. En ook de oorsprong van mijn emoties behandelen. 

Sindsdien kan ik deze confrontaties veel beter aan en blijf ik dicht bij mezelf. EFT is functioneel, effectief en plezierig om mee te werken. Ik raad het iedereen aan.

Jan Olsthoorn

Zelfstandig ondernemer

Door Rachel kwam ik voor het eerst in aanraking met EFT. Deze techniek heeft mij positief verrast. Doordat Rachel een veilige omgeving creëerde en zelf warmte en professionaliteit uitstraalde, was het voor mij erg prettig om over gebeurtenissen uit het verleden te spreken. Door samen met Rachel de EFT techniek toe te passen, merkte ik direct al dat de emoties die samenhingen met de gebeurtenissen minder heftig werden. Kortom; ik vond het een prettige en heel bijzondere ervaring.

Sophie van Montfoort

UX Designer

Ik behandelde met Rachel een stressvolle werksituatie. Door te ‘tappen’ met EFT verdween er steeds meer en meer spanning uit mijn lichaam. Rachel vond precies de rake woorden om me te begeleiden. Na de sessie was ook echt alle spanning weg, niet bijna, maar helemaal. 

Welmoet de Graaf

Graphic Designer & ondernemer

Ik kwam terecht bij Rachel voor een heel concreet probleem. Mijn lichaam blokkeerde fysiek na het breken van mijn voet. Dat die blokkade voortkwam door blokkades op emotioneel niveau leerde ik al snel. 

Ik was verbluft van de snelle resultaten. Ik vind de werking van EFT echt heel krachtig, maar ook vriendelijk. Dat het me veel dieper gelegen blokkades liet oplossen, had ik nooit verwacht. Ik was na 1 keer EFT ervaren direct om en raad iedereen het aan om dit zelf te ervaren.

Majella Loef

Procesmanager groepscoaching & masterminds

Download hier je gratis
E-book: LEER EFT 

In dit gratis e-book lees je alles wat je moet weten over EFT. Zo lees je hoe EFT werkt, de wetenschap achter EFT en waar je EFT voor kunt inzetten.